Nyári bőrszín a tél közepén…

Neked is eleged van már a hófehér bőrszínedből? Fakó, sápadt bőr?
Az élettel teli sötétebb bőrszín Neked is magabiztosabb, egészséges  megjelenést biztosíthat.

Szarvason a Gyógyfürdőben a legkedvezőbb áron tudod barnítani magad! 

Miért jó a szolárium?

Mert eltünteti a téli sápadtságot…
Neked nem lehangoló január közepén belenézni a tükörbe, és egy szürkés, hullafehér arcot látni? Télen kevés napfény ér, ami miatt a világosabb bőrűek egy idő után beteges benyomást is kelthetnek. A szolárium segít megelőzni a „beteg vagy?” kérdéseket azzal, hogy ad egy kis színt az arcodnak.

Mert segít leküzdeni a bőrhibákat…
Akinek nem makulátlan a bőre, az jól tudja, milyen nehéz leszámolni a bőrhibákkal. Nos, a szolárium jó partner lehet ebben, ugyanis kifejezetten elősegíti a pattanások és mitesszerek eltűnését. Emiatt azonban ne járj naponta szoliba, túlzásba vitt barnulással ugyanis éppen ellenkező hatást érhetsz el! Hetente bőven elég barnulni!

Mert télen is D-vitaminhoz juttat…
A D-vitamint elsősorban a Nap sugaraiból nyerjük, ezért télen viszonylag keveset tudunk bevinni. Kivéve, ha szoláriumozunk, ugyanis a szoliban is plusz D-vitaminhoz juthatunk.

Mert jobb kedvre derít…
Télen az emberek hajlamosak egy kicsit lehangoltabbak lenni a szokásosnál. Ha már eleged van abból, hogy folyton depis vagy és rossz a kedved, szolizz egy jót! A kellemes, melengető sugarak garantáltan jobb kedvre derítenek majd.

Mert jó egy kicsit relaxálni…
Abban a pár percben, amíg a gépben vagy, mindenki békén hagy. Nem kell semmit elintézned, senkivel foglalkoznod, csak pihenhetsz egy jót a gondolataidba mélyedve, és élvezheted a meleget. Heti néhány perc teljes kikapcsolódás mindenkinek jár!

Részletek és bővebb információk a fürdő jegy pénztárában.

A szöveg forrása: www.szoliakademia.hu