Az úszás öröme

Sokak számára igazi feltöltődést jelent heti 1-2 alkalom úszás. Hiszen, ha már rendelkezünk az úszás képességével sport és kikapcsolódás egyben.

A szarvasi emberek túlnyomó többsége tud úszni, hiszen itt a Holt-Körös, ahol szezonban igazi feltöltődés lemenni a köröspartra kicsit hűsölni a kánikulában. A szülők kicsit nyugodtabban engedik el a gyermekeiket a vízpartra, ha rendelkeznek az úszás képsségével. Hiszen, aki egyszer ráérez az ízére, az sosem felejti el: Hogyan kell úszni..

Anti szezonban itt a fürdő!

Sokat keresik az alkalmat és lehetőséget az őszi, téli és tavaszi időszakban hol lehetne úszni, ezért vidékre járnak el. De ez sokszor macerás és időigényes. Viszont sokan nem tudják, hogy kitűnő lehetőségeket nyújt úszás szempontjából a Szarvasi Gyógyfürdő is. Hiszen 25 méteres több pályás sportmedencében nem egy nagyobb távot (körös), hanem több hosszt leúszva ugyan azon, vagy netán még nagyobb távot van lehetőségünk leúszni a hidegebb hónapokban is.

Az úszás öröme

Az érzés, amikor tempózás közben megsimogat a víz igazi töltödés sokak számára. Van, aki csak úszikál, van aki kőkeményen edzi testét. Ahány ember annyi úszásfélét figyelhetünk meg a medence szélén álva, saját sávot választva magunknak. Senki nem, hajt senkit, mindenki a saját képességeihez mérten úszik általában.

Nincs kedved egyedül?

A fürdőzők közül vannak, akik a legjobb barátjukkal, barátnőjükkel szerveznek közös programot a fürdőben, de sokan párjukkal érkeznek. Amíg az egyik úszik, a másik szaunázik vagy együtt élik meg az úszás, szauna és termál medencék nyújtotta élményeket.

A bérletekkel, árakkal kapcsolatosan minden fontos információt megtalálsz ide kattintva.

Szeretettel várunk Téged / Titeket is a Szarvasi Gyógyfürdőbe!