Biztonságos belső udvar

Szinte minden korosztály megtalálja a számára ideális helyszínt és eszközt a Szarvasi Gyógyfürdő biztonságos, zárt udvarában. Nézzük mik várnak rád és családodra, barátaidra:

Miket használhatsz teljesen ingyenesen egy fürdőbelépő jeggyel?

Napozóágyaink igen kedveltek. Legtöbb vendégünk, amint kilép a zöld udvarrészre keres egy szimpatikus napozóágyat vagy széket és a megfelelő nap elleni védelem után igen sokan napoznak a felnőttek közül. A gyerekek inkább játszanak az árnyékos részen, hiszen két nagy fa is biztosítja a védelmet a nap ellen a legnagyobb nyári melegben is. Érdemes magunkkal hozni egy nagyobb plédet, amin elheverészhetünk.

Pihenés, töltődés egy könyv társaságában. Egy jó beszélgetés párunkkal, barátaikkal, összefutott ismerősökkel. A zöld környezet látványa még nyugtatóbb a vendégeink részére. Sokan azért választják a Szarvasi Gyógyfürdőt, mert az igényesen kialakított környezetben gyermekeiket biztonságban tudhatják, hiszen a Körös parttal ellentétben udvarunkon nincs nyílt víz vagy medence. Csak a tusoló, ahol nagy melegben könnyedén felfrissítheti magát mindenki.

Számos kültéri játékkal üthetjük el az időt, mint az asztali tenisz, lengőteke, sakk, de bárki hozhat magával társasjátékot is, hiszen kültéri asztalunk vagy egy jól elhelyezett pléd kíváló teret biztosít egy családi, baráti játéknak. A kisebb gyermekek a lengőhidat és a rugós játékot kedvelik inkább, amelyek már ismertek a játszóterekről.

Sokan nem tudják, így gondoltuk megírjuk, hogy valójában milyen “kis zöld paradicsom” található Szarvas szívében a Szarvasi Gyógyfürdő udvarában.

Szeretettel várunk minden szarvasi baráti társaságot, családot, fiatal és idősebb párokat.

Valamint vidéki nyaralókat, turistákat, akik félnek a Holt-Körös élővizétől, vagy nem érzik magukat kellő biztonságban a természetben.

Hol találsz minket?

Címünk: 5540 Szarvas, Kossuth u. 23.

Kedvezményes jegyárakról érdeklődhetsz telefonon +36-66/311-684-as számon vagy ide kattintva az belépőárak oldalunkon.

Kellemes töltődést, pihenést kívánunk minden vendégünknek!