COVID-19 tájékoztató

COVID-19 járvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedések a Szarvasi Gyógyfürdő területén.

1.) A Szarvasi Gyógyfürdő szolgáltatásait nem veheti igénybe az, akinél a fürdőlátogatás időpontjában, valamint azt megelőző napokban lázas állapot, fejfájás, száraz köhögés, végtagfájdalom, rossz közérzet tünetek közül bármelyik fenn áll/ állt.

2.) Minden gyógyfürdőbe érkező vendég/beteg a pénztárnál köteles testhőmérséklet mérésnek alávetnie magát. A normál testhőmérsékletnél magasabb érték esetén nem lehet az épületbe belépni.

3.) A fürdő területére történő belépéskor minden vendég/beteg köteles használni a pénztárnál elhelyezett kézfertőtlenítő automatát. A szolgáltatás igénybevétele közben a gyógyászaton és a medencetérben elhelyezett kézfertőtlenítők használandók. Tusolókban, mellékhelységekben elhelyezett adagolók használata szintén alkalmas a vírus terjedésének megakadályozására, mivel azok fertőtlenítő habszappannal vannak feltöltve.

4.) A medencébe lépés előtt kötelező a teljes testfelületet érintő, alapos, szappanos előfürdő. Az alapos zuhanyzás a szolgáltatások igénybevételét követően is javasolt. A mosdók használatát követően az alapos kézmosás és kézfertőtlenítés mellett szappanos előzuhany ismételt alkalmazása szükséges.

5.) A fürdő egész területén fokozott a csúszásveszély, emiatt fürdőpapucs használata KÖTELEZŐ! Az utcai ruházat medencetérben történő használata tilos. A medencetérben utcai cipőben vagy ruhában belépni TILOS. A medencetérben és a gyógyászati helységekben kizárólag TISZTA papucs használható.

6.) A medencét csak fürdési célra gyártott ruházatban lehet használni. A gyógyfürdő sport, élmény és gyógymedencéi, KIZÁRÓLAG nylon, testhez simuló (rövid vagy hosszított) úszónadrágban, combközépig érő úszósortban, úszódresszben, bikiniben használhatók. A medencetérbe TILOS belépni és a medencéket használni pamut, vászon ruházatban, térd alá érő rövidnadrágban, övbújtatós nadrágban, szoknyában, ruhában, egyéb nem fürdőben használatos viseletben.

7.) Nem szobatiszta kisgyermek csak úszópelenkában tartózkodhat a medencében.

8.) A fürdő területén a 1,5 m védőtávolság megtartása kötelező. Ez alól kivétel az egy háztartásban élők. A nem vizes gyógykezelések esetén a szájat és orrot eltakaró maszk használata kötelező!

9.) A fürdő szolgáltatási területén csak a szolgáltatást igénybe vevő vendégek/betegek tartózkodhatnak. A beteget kísérőik csak az előtérig kísérhetik. Gyermeket úszótanfolyamra a szülők az emeleti előtérig kísérhetik és a lelátón tartózkodhatnak. Kísérő köteles más személyektől a 1,5 m védőtávolságot megtartani, illetve szájat, orrot eltakaró maszkot használni.

10.) A fürdő személyzete tájékoztatja a vendégeket/betegeket a COVID helyzet miatti korlátozásokról, higiéniai követelményekről, amely mindenkire nézve kötelező. A szolgáltatások csak a szóbeli és írásos szabályok tudomásulvétele esetén vehetők igénybe.

Megértésüket és szíves együttműködésüket ezúttal is köszönjük!

furdo_logo