Ilyen hidegben jól esik a meleg?

Javában tart a tél, hiszen március és a tavasz még odébb van.

Ilyen hosszan tartó hidegben sokak a Szarvasi Gyógyfürdőben találják meg a feltöltődésüket újra és újra.
Van, aki heti egyszer, vannak viszont akik hetente többször is betérnek hozzánk sportolni, pihenni és töltődni vagy éppen egy-egy gyógyászati kezelésre (masszázs).

Mik lehetnek kedvedre a Szarvasi Gyógyfürdőben?

A hideg utcáról beérkezve az ÚSZÓMEDENCE is forrónak tűnhet, kezdésnek egy kis sport, mozgás?

A PEZSGŐ MEDENCÉBEN a habok között átgondolhatjuk az adott napot, hetet, kicsit kikapcsolva agyunkat. De akár egy jó beszélgetés részesei is lehetünk, hiszen van aki nem egyedül érkezik.

Sokak ilyenkor csak a SZAUNA SZIGET-ben érzik jól magunkat, egy-egy hideg vizes merüléssel zárva a méregtelenítő izzadási periódusokat.

A több mint 30 fokos TERMÁL VÍZ (gyógyvíz), egész a csontodig hatol, így ízig vérig átmelegszel. Arra kérünk, hogy mivel sokak érrendszeri problémákkal küzdenek, így a merülés főleg a hátsó medencében fokozatos legyen! Ne egyből huppanjunk a meleg gyógyvízbe, hiszen rosszulléttel járhat, ami nem jó élmény sem a vendégnek, sem a segítőkész kollégáinknak.

A gyerekek is élvezhetik! Gyerek medencében csúszda és labdajáték is megtalálható. Egyre több fiatal élvezheti a Szarvasi Fürdő adottságait, hiszen a lelkes szülők magukkal hordják a gyerkőcöket.

Vannak, akik nem merészkednek be a belső medence részbe, ők megelégszenek a SZOLÁRIUM által nyújtott kellemes bőrszínnel. Hiszen Szarvason jó áron, minőségi barnulásban lehet részük.

Kedves leendő vagy visszatérő vendégünk!

Várunk Téged/Titeket is egy kis mozgásra vagy ha a lustálkodóbb kategóriába tartozol egy, akkor egy kis pihenésre, feltöltődésre.

Nyitva tartásunkat ide kattintva megtalálod.

Üdvözlettel,
Gémes Tibor
fürdőigazgató