Kitűnő masszázs jó áron!

Sokan nem tudják, ezért megírjuk: Az orvosi kezeléseken kívül is lehetőség van masszázsra a Szarvasi Gyógyfürdőben. Méghozzá megfizethető árakon...

001-masszazs

A masszázs jótékony hatásai:

A masszázs népszerű terápiás módszer az izomfeszültség enyhítésére, az izomgörcsök és -gyulladások, a vizesedés, különféle izomfájdalmak és az izommerevség megszüntetésére. Tudjon meg többet arról, milyen típusai léteznek, és hogyan fejtik ki ezek kedvező hatásukat.

További előnyei, hogy javítja a keringést (vér- és nyirokkeringést), az általános rugalmasságot, fokozza hajlékonyságunkat, és növeli a szövetek rugalmasságát is.

002-masszazs

Masszázs árak:

20 perces masszázs 1.000 Ft
40 perces masszázs 2.000 Ft
60 perces masszázs 3.000 Ft

Hogyan lazítja el a masszázs az izmokat?

Ahogy a masszőr kezei ritmikusan gyúrják, dörzsöli és simítja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést. A véráram szállítja az oxigént és a tápanyagokat, és kulcsszerepet tölt be abban, hogy az izmok ki tudják üríteni a salakanyagokat, például a tejsavat, amely görcsök hatására gyűlhet fel az izmokban, és fájdalmat okoz.

Kik a masszőrök a fürdőben?

Jogosan teheted fel a kérdést, hogy rendben de jó lenne látni magukat a masszőröket. Csapatunk szakmailag képzett és gyakorlott masszőrökből áll.

furdo gyogymasszorok 2019

Gyógymasszőrök az egyik kezelőszobában a Szarvai Gyógyfürdőben.

Felkeltette érdeklődését a masszázs?

Foglaljon Ön is időpontot és próbálja ki Szarvason.
Tel.: +36-66/311-684 vagy személyese Szarvas, Kossuth u. 23.

furdo_logo