Változások Július 1-től

Szarvas Város Képviselő-testülete döntött a Szarvasi Gyógyfürdő árainak változásáról. A módosítások 2020.július 1-től lépnek életbe.

Az árváltozás tervezésénél figyelembe vettük a környező kisebb és a Szarvasinál nagyobb fürdők téli - nyári szolgáltatásait, árait és az egyes jegyfajták között ár arányokat.

IMG_2140

Ez alapján emelkedtek többek között az esti jegyárak, valamint a kedvezményes jegyet váltók árai. Mivel a 12 és 25 alkalmas bérletek árát az egyszeri belépésre vonatkozó jegyárból számítjuk a bérletek ára is emelkedett. A szauna használat kiegészítő jegyének és bérletének ára viszont nem változott.

A bérletek esetében változás, hogy a 12 és 25 alkalmas bérletek egységesen 1 évig érvényesek. Egy évet követően a megmaradt alkalmak elvesznek, azok nem válthatók vissza és nem számíthatók be későbbi vásárláskor.

Kérjük ezt figyelembe venni akkor, amikor jegy vagy bérletvásárlás mellett dönt.

Kedvezményes jegyet, bérletet csak érvényes nappali tagozatos diákigazolvány, illetve nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet váltani. A bérletet csak a tulajdonos használhatja. Másra nem ruházható át, azt a tulajdonossal együtt belépve sem használhatja más!

Változtak továbbá a kevésbé gyakran váltott családi jegyek és a csoportos jegyek árai is.

Kérdése van?

Tel.: +36-66/311-684 vagy személyese Szarvas, Kossuth u. 23.

furdo_logo