Őszi hajrá, amikor nincs időd magadra...

Úgy érzed, hogy túl sok minden nehezedik rád? Egyszerűen nincs időd magadra? A tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes időt szentelni magunkra, mert, ha nem mi tesszük meg, majd az élet megállít egy-egy betegséggel. 

Ez viszont óriási kiesésekkel jár, így preventív módon érdemesebb előre gondolkodni és tenni magunkért. A fürdő ajánlata pihenésre:

oszi hajra

Pezsgőfürdő - merülj el a habok közt

A pozitív élettani hatásai a jobb alvás, az izomlazítás és a kellemes közérzet mellett most három olyan hatást mutatunk be, amely észrevétlenül javítja az életminőséget.

Rendszeres használat mellett a masszázsmedencés fürdőnek olyan hosszú távú előnyeit is élvezhetjük, amiket az alkalmi megmártózásnál még nem tapasztalunk. Ezen szokatlan, de számunkra nagyon is előnyös hatások közé tartozik a gyorsabb gyógyulás, a kettes típusú cukorbetegség könnyebb kontrollálhatósága és a fogyás.

termal

Termál gyógyvíz - ellazulsz a melegben

Két gyógymedence közül választhatunk, méghozzá a kívánt hőmérséklet alapján. Az egyik 38 fok körüli a másik egy kicsit "hűvösebb". Érdemes kipróbálni, hiszen sok jótékony hatása van szervezetünkre.

IMG_2226

Szaunázás - izzadás és teljes kikapcs

Tapasztalatok szerint a szauna segíthet csökkenteni az öregedés jeleit, és rendszeres alkalmazásával a bőr egészségesebb és fiatalosabb lesz. 

Ha hagyományos finn szaunát használunk, akkor az izzadás segíti a bőr sejtjeinek megújulását, csökkenti a gyulladást. Infraszauna használata esetén a fény stimulálja a kollagén és elasztán termelést, melynek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, könnyebben eltűnik a stria és a narancsbőr.

Azzal, hogy a szauna fokozza a szervezet méregtelenítését és erősíti az immunrendszert, segít távol tartani a tél végi, tavasz eleji időszak mumusát, a megfázást és az influenzát. Testünknek alkalmazkodni kell a gyors hőmérséklet-ingadozáshoz, így szervezetünk megedződik, könnyebben viseli majd a megpróbáltatásokat.

furdo_logo